Laden ...

BeTom

Opening showroom Ooigem voorjaar 2015

In 2013 werd er begonnen met bouw van een nagelnieuwe showroom/kantoor in Ooigem voor BeTom-Design. Zo kunnen klanten op een professionele manier kennis maken met de producten en toepassingsmogelijkheden van BeTom-Design. Momenteel worden de laatste afwerkingen gerealiseerd. Officieel zal dit gelanceerd worden in voorjaar 2015.
We houden U op de hoogte.

BeTom

Gewaagd ontwerp

In samenwerking met architect Luc Van Looveren werd er een zwevende betontafel ontwikkeld. Het voorontwerp is van de hand van architect Luc Van Looveren. Beton staat bekend als een zwaar materiaal, maar kan door nieuwe materialen en technieken met ultra-hoge sterkte beton ook gebruikt worden om gewicht uit te sparen en slankere vormen te maken. Zo kan zelfs beton de strijd aangaan met de zwaartekracht en als het ware zweven. Technische haalbaarheidstudie en malontwerp door BeTom-Design.

BeTom

VENTURA 2014: aankondiging

Van 17 tot 26 oktober 2014 nam BeTom-Design deel aan het Design-luik van de 24ste internationale Interieur Biënnale onder de noemer Ventura Interieur. Wij exposeren in de Buda-Gallerij, stand G13.

BeTom

Samenwerking Bekaert

Voor lancering van nieuw gamma staalvezels 3D, 4D en 5D, ontwikkeld door Bekaert Building Products, is er een samenwerking ontstaan tussen BeTom-Design en Bekaert voor het ontwerp en realisatie van een betonnen lamp. Deze lamp moest slankheid van beton en toepassing in tunnelbouw symboliseren. Het werd uiteindelijk een dubbel conische diabolovorm. De vormgeving was technisch niet eenvoudig, maar na een aantal prototypes werd er toch een mooi resultaat bekomen. In een beperkte oplage werd dit verdeeld aan de topklanten van Bekaert, ter ondersteuning van hun marketingcampagne. Export naar US, Australië, Zuid-Amerika en Azië.
Vanaf 2015 kan BeTom-Design deze exclusieve Design-lamp ook zelf verdelen.

BeTom

Group Sleuyter Starterswedstrijd

BeTom-Design nam deel aan de Group Sleuyter Starterswedstrijd in maart 2014. Deze wedstrijd werd uitgeschreven om startende ondernemers te ondersteunen om innovatieve ideeën en producten te vermarkten in Oostende en kustregio.
BeTom-Design eindigde bij de 3 finalisten, maar kon de hoofdprijs, een jaar gratis ‘Pop-up’ Store in Oostende, geschonken door Group Sleuyter net niet binnen halen.
Misschien volgt er een nieuwe deelname in de toekomst.

BeTom

Lamp Luzado

In het kader van een eindstudiewerk Industrieel Ontwerp van Robin Deconinck werd er een lamp ontworpen met zeer slanke betonarmatuur (8mm) in combinatie met INOX frame. Ook een ideale toepassing voor ultrahoge sterkte beton. De lamp Luzado heeft ook doorschijning naar boven toe met een mooie aftekening van het frame.

Scroll to Top